Club Bavarois

Hyperlokale live radioshow

Wanneer

Zaterdag 3 november | 21.00 - 23.30 uur

Locatie

Grand Theatre
Grote Markt

Toegang

Gratis

Aanmelden

Nee

Voertaal

Nederlands

Social Media

Club Bavarois is een live radioshow over Groningse ideeën, speciaal voor mensen die graag naar de radio kijken.

Club Bavarois is een live radioshow voor mensen die graag naar de radio kijken. De show is een luchtige mix van lokale cultuur en innovatieve ideeën die wellicht de wereld gaan verbeteren, te beginnen met Groningen. De show wordt gepresenteerd vanuit de foyer van het Grand Theatre aan de Grote Markt in Groningen.

Naast lokale gasten die verhalen vertellen over cultuur, wetenschap en duurzame initiatieven en lokale artiesten die optreden hebben we een team vaste columnisten: Jaap-Henk Hoepman (wetenschapper en columnist) over de relatie tussen mens en techniek, Lemke Kraan (wetenschapsjournalist) over de laatste nieuwtjes in de wetenschap, Peter van der Heide (popjournalist) met een vooruitblik op de culturele agenda van Groningen, Ricky van Duuren (striptekenaar) met een radiocartoon en Barbara Stok (striptekenaar en filosoof) bespreekt een boek.

Kom op tijd! Het complete programma zal in een razend tempo voorgeschoteld worden, want binnen het uur moeten we er uit voor nieuws en reclame.

Misschien vind je dit ook leuk