dHealthLab Proeftuin presentatie

Hoe kan E-Health aanhaken bij de reguliere gezondheidszorg?

Wanneer

Vrijdagochtend 2 november 2018 9:30 - 12:00 uur

Locatie

Grand Theatre
Grote Markt

Toegang

Gratis

Aanmelden

Ja,

Voertaal

Nederlands

Bestel nu je gratis tickets
foto: Shutterstock

Innovatieve bedrijven zijn van groot belang voor de duurzame toekomst van ons gezondheidsstelsel. Echter lopen bedrijven met innovatieve ideeën en producten tegen vele muren aan bij het ontwikkelen en uitrollen van een innovatie in de zorgsector. Waarom lukt het niet? Waarom heb je als ondernemer soms het gevoel dat iedereen je tegenwerkt?

Gedurende deze ochtendsessie presenteert de proeftuin 'het dHealthLAB' de website www.dhealth.nl, een platform met als doel je verder te helpen met het uitwerken & uitrollen van je zorginnovatie. Het UMCG, de Hanzehogeschool & de Rijksuniversiteit Groningen pitchen over hoe zij met hun expertise jou verder kunnen helpen met het succesvol uitrollen van jouw zorginnovatie. Want alhoewel het soms voelt dat ze je als ondernemer tegenwerken, willen ze je juist erg graag helpen bij het innoveren van de zorg en hebben ze veel te bieden met hun kennis & netwerk.

Zo komt Marco Scherer, CTO van het UMCG, vertellen over een tweetal blockchain projecten die het UMCG met startups aan het uitvoeren is. Na zijn verhaal kun je hem in een Q&A hier alles over vragen.

Programma:

09:30 Inloop
10:15 Opening & presentatie dhealth.nl door Bart Scheerder (Proeftuin dHealthLAB)
10:45 Pitches UMCG, Hanzehogeschool, RuG
11:30 Netwerken en nabespreken
12:00 Gezamenlijke lunch in de tent op de Grote Markt.

Er is ook nog een geweldig middagprogramma over Geluk en de Gezondheidszorg.
Klik hier voor meer info!

Misschien vind je dit ook leuk