Goud Geluk

Goed idee? Doe er wat mee!

Wanneer

Donderdag 1 november | Tijd: 12.30 - 13.00 uur inloop, 13.00 - 17.30 uur programma met aansluitend een borrel

Locatie

Zalencentrum Balk
De Gast 39
9801 AB Zuidhorn

Toegang

Gratis

Aanmelden

Ja,

Voertaal

Nederlands

Bijzonderheden

Geef wanneer je je aanmeldt ook direct door welke initiatieven je wilt delen

Bestel nu je gratis tickets

In één middag van idee naar resultaat

Ben jij inwoner, student, (startende) ondernemer of ben je lid van een buurtvereniging, sportvereniging? Heb jij een idee dat je wil realiseren? Denk jij er bijvoorbeeld altijd al over om je buurt mooier te maken, je kantine op te knappen, je bedrijf te starten en daarmee de wereld mooier te maken? En wil je weten hoe je dat moet aanpakken? Kom dan op donderdagmiddag 1 november 2018 naar zaal Balk in Zuidhorn. Dan organiseren wij het evenement Goud Geluk over betekeniseconomie en helpen wij jou je ambities waar te maken: in één middag van idee naar resultaat!

Hoe doen we dat? Allereerst beginnen we om 12.30 met inspiratiesessies van twee gevestigde keynotesprekers: Kees Klomp (spreker en auteur van onder andere Handboek betekenisvol ondernemen) en Patrick van Hees (spreker en auteur van onder andere De geluksprofessor).
Hierna volgt vanaf 15.00 uur een middag boordevol workshops, mini-presentaties en informatiestands van inspirerende ervaringsdeskundigen, waaronder startups en buurtverenigingen.
Ook zijn er tal van partijen die je kunnen vertellen hoe je je initiatief kan financieren, waaronder de Rabobank, de Kredietunie Westerkwartier en SNN/NOM. En er zijn coaches die je willen helpen om de volgende stap te zetten.

Aan het eind van de middag, zo rond de klok van 16.30, kan je je idee pitchen op het open podium en kans maken op een mooie startsubsidie om je idee te kickstarten. We sluiten om 17.15 af met een netwerkborrel.

Het maakt niet uit met welk betekenisvol idee jij aan de slag wilt; alles en iedereen is welkom! Van het opzetten van een startup tot het realiseren van een buurtmoestuin. Ook bestaande initiatieven die een steuntje in de rug nodig hebben, zien we graag.

Dus kom allemaal op 1 november naar ons evenement en ga in één middag van idee naar resultaat!

Éen van de aanwezige partijen op ons evenement 1 november is huiskamerwinkel Het Heirhuys. Zij komen tijdens het evenement in Zalencentrum Balk o.a. het inspirerende verhaal van de oprichting van het Heirhuys vertellen, wat hun geïnspireerd heeft, waar ze begonnen zijn, hoe ze het gefinancierd hebben, en waar zij nu allemaal mee bezig zijn in Visvliet. Maak alvast kennis met Het Heirhuys via het onderstaande filmpje!

‘’ Ook Bio Noord is van de partij op 1 november! Zij komen in een presentatie vertellen hoe zij eind 2017 begonnen zijn als leverancier voor Odin, en hoe zij inmiddels op een milieu-verantwoorde wijze werken naar het leveren van een volwaardig assortiment voor onder andere winkels en horecagelegenheden in het Noorden van Nederland.’’

Misschien vind je dit ook leuk