Grenzen aan geluk!

Hoe ver wil jij gaan?

Wanneer

Vrijdag 2 november | 19.30-21.30 uur

Locatie

Let’s Gro-tent
Grote Markt

Toegang

Gratis

Aanmelden

Nee

Voertaal

Nederlands

Meer informatie

Social Media

Samen op zoek naar grenzen van jouzelf en van de stad. Nu en in de toekomst. Seksualiteit, werkdruk en een veilige woonplek zijn van grote invloed op geluk. Waar ligt de grens?

Als je Jimmy’s al kent heb je geen reden om thuis te blijven. Je wordt uitgedaagd om met andere jongeren in gesprek te gaan over onderwerpen die er nu en in nabije toekomst toe doen. Is Jimmy’s nieuw voor je, dan is het een mooie manier om eens kennis te maken. Wij zijn er voor jongeren en door jongeren en spreken op veel plekken met jongeren over onderwerpen die er toe doen.

Verwacht een avond waar je volop wordt geïnformeerd en geïnspireerd. Jongeren van Jimmy's nemen je mee in allerlei interactieve presentaties en workshops over de wereld van grenzen. We denken na over nu en over later.

Seksuele gezondheid, mentale gezondheid en veiligheid zijn de inhoudelijke thema’s die jongeren zelf hebben gekozen. Thema's waarbij het al gauw gaat over grenzen aan geluk. Hoe ver wil jij eigenlijk gaan in je zoektocht naar geluk? Wat kan je zelf doen? Wat moet een stad voor jongeren hier in doen? Waar trekken we samen een lijn of verleggen we juist grenzen?

Binnen een veilige sfeer kan je meedenken en meedoen met het programma. Wij vinden niets te gek en zijn juist op zoek naar taboes en grenzen. Vind je het spannend? Gewoon langskomen en meeluisteren kan ook.

De avond is omringd door verschillende kunstvormen en optredens zoals fotografie, film, spoken word en beeldende kunst. Na het programma hebben we de tijd om te praten, bezinnen of te dansen met een drankje.

Misschien vind je dit ook leuk