ICT Congres 2018

Digitalisering in het MKB

Wanneer

Donderdag 1 november
12:30 - 18:00 uur

Locatie

Martini Plaza
Leonard Springerlaan 2
9727 KB Groningen

Toegang

Gratis

Aanmelden

Ja,

Voertaal

Nederlands

Meer informatie

Social Media

foto: Shutterstock

ICT Congres 2018 toont beslissers in het MKB hoe digitalisering leidt tot kwaliteit, groei en continuïteit. Twee plenaire sessies en 24 workshops met boeiende en deskundige sprekers geven inzicht in de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitalisering in het MKB.

Voor het MKB
ICT Congres 2018 laat zien hoe de toepassing van innovatieve technologie rendement oplevert in het MKB: dit kan bestaan uit kwantitatieve groei (afzet/omzet/winst) maar ook groei van de kwaliteit van de bedrijfsvoering, en een toenemende medewerkerstevredenheid en klanttevredenheid.
Het ICT Congres 2018 faciliteert kennisuitwisseling: MKB-ers laten zien hoe digitalisering hun business heeft doen groeien, welke praktische stappen daarvoor genomen dienden te worden, en welke uitdagingen ze daarbij tegen kwamen.
Het ICT Congres 2018 heeft een netwerkfunctie: beslissers in het MKB ontmoeten elkaar in een informele sfeer.

Organisatie
Het ICT-Congres wordt georganiseerd door AIESEC, werelds grootste dienstverlener in internationale trainees en De Technologie Coöperatie (DTC), de grootste coöperatie van ICT bedrijven in Noord-Nederland.

Regionale Samenwerking
MKB Noord en Samenwerking Noord leveren brede ondersteuning bij de organisatie van het congres. Hiermee leveren zij een aanzienlijke bijdrage aan de groei van ICT Congres 2018, zowel in omvang als in kwaliteit.

Misschien vind je dit ook leuk