Meik Wiking

Hygge: de Deense weg naar geluk

Wanneer

Woensdag 31 oktober | 21.00 - 22.00 uur

Locatie

Let’s Gro tent
Grote Markt

Toegang

Gratis

Aanmelden

Nee

Voertaal

Nederlands

Social Media

Bijzonderheden

Let op: bij deze activiteit is de voertaal Engels

In 2016 ontdekte iedereen ‘Hygge’, de Deense mentaliteit voor het leven. Denemarken is een van de meest gelukkige landen van de wereld. Meik Wiking, directeur van het Happiness Research Institute in Kopenhagen, heeft er het bestsellende boek over geschreven.

Meik ontdekte dat ‘hygge’ het magische ingrediënt is wat de Denen de gelukkigste mensen op aarde maakt. Denen focussen zich op de dingen die er echt toe doen.  Zoals qualitytime met vrienden en familie en samen genieten van de goede dingen van het leven. Meer dan een half miljoen exemplaren zijn er wereldwijd van zijn boek verkocht en het boek is in meer dan 35 talen uitgebracht. We zijn er enorm trots op dat hij tijdens festival Let’s Gro alles komt vertellen over geluk. Waarom zijn sommige mensen gelukkiger dan anderen? En hoe meet je geluk? Kom langs en weet binnenkort (bijna) alles over geluk!

Meik Wiking (1978) studeerde economie en politieke wetenschappen.  Hij heeft eerder gewerkt voor het Deense ministerie van Buitenlandse Zaken. Hij schrijft meerdere artikelen, boeken en rapporten over geluk, vrije tijd en welzijn.

Let op: dit event heeft als voertaal Engels

Misschien vind je dit ook leuk