Proeverij Vrijwillig Geluk

Een proeverij van vrijwilligerswerk in Groningen

Wanneer

Vrijdag 2 november | Twee startmomenten
Groep 1: 11.30 - 13.30 uur
Groep 2: 12.00 - 14.00 uur

Locatie

Vertrekpunt: Let’s Gro-tent
Grote Markt

Toegang

Gratis

Aanmelden

Ja,

Voertaal

Nederlands

Ga mee en proef van het geluk dat vrijwilligerswerk heet. Groningen draait voor een groot deel op mensen die zich inzetten voor een ander. Heb jij ook iets te bieden? Proef mee en kom er gauw achter!

We starten onze wandeling in de Let's Gro Tent op de Grote Markt. Tijdens deze stadswandeling kun je ontdekken hoe belangrijk de inzet van vrijwilligers is voor onze mooie stad. Ook leer je verschillende facetten van vrijwilligerswerk kennen: er is namelijk voor elk wat wils! We houden halt bij verschillende vrijwilligerslocaties in de stad, waar we niet alleen laten zien wat vrijwilligerswerk is, maar waar we je dit ook laten ervaren en proeven!

Leuk, lekker, leerzaam, met het oog op de toekomst en de inzet voor een ander: dè ingrediënten voor vrijwillig geluk!

Er zullen twee wandelingen plaatsvinden vanaf de Let's Gro-tent op de Grote Markt, groep 1 start om 11.30 uur en groep 2 start om 12.00 uur.  Let op: houd de website in de gaten voor een mogelijk derde startmoment!

De proeverij wordt mede mogelijk gemaakt door:

Link050, Humanitas, Rode Kruis Studentendesk, Present Groningen, Oma’s Soep, Mamamini, Albertus, Stichting Star, gemeente Groningen en het Der Aa Theater.

Misschien vind je dit ook leuk