Speel & ontdek jouw weg naar geluk!

Big Five for Life

Wanneer

Woensdag 31 oktober | 19.30 - 21.30 uur

Locatie

Inspiratiecafé OSO
Carolieweg 21
Groningen

Toegang

Gratis

Aanmelden

Ja,

Voertaal

Nederlands

Meer informatie

Social Media

Bijzonderheden

Meedoen aan het spel is gratis, eventuele consumpties zijn voor eigen rekening

Foto: Lyuda Stinissen

Een bordspel om jou op een creatieve manier te helpen je blik te verruimen en richting te vinden voor jouw leven/loopbaan.

Weet je niet wat je moet gaan doen? Heb je last van keuze stress? Wanneer doe jij waar je gelukkig van wordt? Wat is de volgende stap in jouw loopbaan? Belangrijke vragen die soms moeilijk te beantwoorden zijn. Daarom gaan we een bordspel spelen om jou op een creatieve manier te helpen je blik te verruimen en richting te vinden voor jouw leven/loopbaan.

Het spel speel je, onder begeleiding van een loopbaancoach (Nicolette van Keulen, MSc.), in een groep van 2 - 6 deelnemers die elkaar tijdens het spel kunnen ondersteunen en inspireren. De uitdagende vragen maken dat jij jezelf tegenkomt en nadenkt over wat jij wilt doen, zien en beleven. We zullen beginnen met een kennismaking en korte introductie over Big Five for Life, vervolgens gaan wij samen het spel spelen. Na 1,5 - 2 uur ga jij naar huis met nieuwe inspiratie waarmee je meteen de volgende dag aan de slag kan gaan.

Extra! Iedereen (die zin heeft in lezen) mag na afloop een “doorgeefboek” mee naar huis nemen. Namelijk het boek 'The Big Five for Life' van John Strelecky. Als je 'm gelezen hebt is het de bedoeling dat je het boek doorgeeft aan iemand van wie jij denkt dat die het ook een inspirerend boek vindt, en zo door.

En er zit een prijs aan gekoppeld! Post op Instagram een foto terwijl je het boek leest,  met #bigfiveforlifechallenge,  en doe mee aan de challenge! De ludiekste leesfoto's winnen een loopbaantraject (zie hier voor meer informatie)!

Misschien vind je dit ook leuk