Surflogh Start Conferentie

The last mile delivery

Wanneer

Woensdag 31 oktober
Donderdag 1 november

Locatie

Grand Theatre
+ andere locaties in Groningen

Toegang

Gratis

Aanmelden

Nee

Voertaal

Nederlands, English

Meer informatie

Bijzonderheden

Binnenkort volgt een compleet overzicht van de vrij toegankelijke onderdelen van de SURFLOGH Start conferentie

foto Shutterstock

Wij bestellen steeds meer online. Het pakje moet snel bezorgd worden. Het liefst binnen 24 uur!. Het gevolg, een stad vol met busjes van bezorgdiensten. Dit heeft een behoorlijk negatieve impact op de leefbaarheid van onze steden. Je wordt er niet gelukkig van.

Hoe kunnen wij dit complexe probleem oplossen? Wie kunnen wij er op aanspreken? De leverancier? De consument? De bezorgdienst? De startconferentie van Surflogh gaat hierover. Je kunt hier kennis maken met de nieuwste oplossingen voor dt steeds groter wordende probleem, maar de organisatie is ook erg geïnteresseerd in jouw input als expert, consument en of burger.

Op 31 oktober en 1 november zijn CEO's van grote internationale organisatie, stadsontwikkelaars, vertegenwoordigers van overheden en universiteiten en stakeholders uit de transport en retail sectoren in Groningen om ervaringen, oplossingen en ideeën te delen over  'the last mile delivery'.  Veel van deze bijeenkomsten zijn via Let's Gro openbaar en gratis te bezoeken.

Binnenkort krijg je via deze site een compleet overzicht van het conferentieprogramma.  

Surflogh is een project van zes partners, waaronder de gemeente Groningen, uit vier landen . De focus van het project richt zich op het optimaliseren van de interactie tussen de 'HUB' en het stedelijk logistieke systeem. Kijk maar eens op de website van Surflogh wat dat is en hoe het werkt.

Misschien vind je dit ook leuk