Teamkracht

Concrete doelen bereiken met jouw team

Wanneer

Woensdag 31 oktober | 13.30 - 15.30 uur

Locatie

Wolters Noordhoffzaal
Groninger Forum
Oude Boteringestraat 18

Toegang

Gratis

Aanmelden

Ja,

Voertaal

Nederlands

Meer informatie

Social Media

Teamkracht is een uiterst effectieve manier om beter samen te werken in een vrolijk team!

Sinds Koning Willem Alexander enkele jaren geleden in zijn troonrede uitsprak dat wij in Nederland van een ‘verzorgingsstaat’ naar een ‘participatiemaatschappij’ groeien, is burgerparticipatie een populair begrip. Veel ambtenaren op rijks-, provincie- en gemeenteniveau en allerlei adviesbureaus zijn sindsdien druk bezig om burgerparticipatie van de grond te tillen.

Maar eigenlijk zou dit door burgers zelf opgezet moeten worden. Onderwerpen genoeg die we kunnen verbeteren in de buurt, maar hoe krijgen we dat voor elkaar? De vraag is hoe we als ‘los zand burgers’ in onze eigen buurt een effectieve groep kunnen smeden die slagvaardig resultaten bereikt voor de eigen straat en wijk. Hiervoor hebben we Teamkracht ontwikkeld. In deze aanpak wordt aandacht besteed aan het goed functioneren van het team zelf.

Met praktische stappen leer je van een verzameling losse burgers een effectief team te maken dat echt mooie dingen voor elkaar kan krijgen! Een team waarin de leden optimaal functioneren omdat ze zélf de doelen bepalen, talenten optimaal inzetten en gewoon blij worden van samenwerken in het team!

In deze master-proeverij lichten we en tipje van de sluier van onze aanpak op. Met een concreet idee uit een buurt gaan we aan de slag met het uitwerken van de eerste stap. Let op! dit is geen achteroverleun-uitrustproeverij; we gaan met elkaar anderhalf uur intensief aan de slag!

Misschien vind je dit ook leuk