Battle of the Schools is sinds 2016 onderdeel van het Let’s Gro Festival in Groningen. Dit jaar strijden meer dan 15 teams om de veel te grote beker en de fantastische prijzen!

De finale Battle of the Schools
vrijdag 3 november in DOT Groningen.
Aanvang 13:30 uur. Toegang gratis!

Installeer nu de Let’s Gro App!

Android, IOS en Windows 10 Mobile
Superhandig voor het overzicht en het maken van je eigen programma!

Meer over de battle op Let's Gro

battleoftheschools.nl

De teams werken vanaf woensdag 1 november 48 uur non-stop aan hun opdracht op een locatie in de stad Groningen. Er worden slaapzalen ingericht, er is meer dan voldoende eten & drinken en elk team krijgt een goed ingerichte werkruimte, waar in alle rust gewerkt kan worden aan de opdracht.

Vrijdagmorgen 3 november leveren de teams een werkend prototype op en pitchen tijdens de spectaculaire finale van Battle of the Schools. Een vakkundige jury kiest de winnaar. Natuurlijk is er weer de publieksprijs en dit jaar zijn er ook prijzen te winnen voor bijvoorbeeld beste vormgeving, presentatie en code.

Er wordt tijdens Battle of the Schools gewerkt aan echte opdrachten op het gebied van (creatieve) technologie. De opdrachten worden ingebracht door bedrijven en instellingen uit het noorden. Het zijn reële problemen en uitdagingen die om een originele technische oplossing vragen. De opdrachten en hun opdrachtgevers blijven geheim tot de start van Battle of the Schools op woensdag 1 november 2017.

Je kunt met je bedrijf of instelling een case inbrengen voor Battle of The Schools. De case kan een website zijn, een app of een game, maar ook dedicated software of een fysiek apparaat of opstelling.
Het inschrijfgeld bedraagt €1.000 ex btw per case. 
Meer weten? Kijk op: battleoftheschools.nl/opdrachtgevers/

Bekijk hier een videoimpressie van vorig jaar:

Aftermovie Battle of the Schools 2016 from Rianne Hartog on Vimeo.