De Let’s Gro gym is open van donderdag t/m zaterdag. Met elke dag een ‘klas’ om 12.00 en 17.00 uur en in de avond om 21.00 een lezing.

Let’s GYM
De plek voor lichamelijke en mentale fitness!

In de Let’s Gro Gym, een plek voor lichamelijke en mentale fitness, kunnen locals en professionals elkaar ontmoeten.


Op initiatief van Streetmakers Lior Steinberg en Jorn Wemmenhove wordt met behulp van Groningse ontwerpers een aantrekkelijke sportruimte gebouwd. In de gym is niet alleen ruimte voor fysieke en mentale fitness, maar kijken we ook vooruit, met lezingen en gesprekken over Gronings geluk en lichamelijke en geestelijke gezondheid.

In de afgelopen jaren zijn in Groningen in het kader van de “Bewegende Stad” en Healthy Ageing nieuwe parken, een stadsstrand, loop- en fietsroutes en andere outdoor sportfaciliteiten aangelegd. Deze successen worden in de Let’s Gro Gym gevierd, maar de Streetmakers proberen ook een antwoord te geven op een aantal prangende toekomstvragen.

Op welke manier zorgt de fysieke stad met haar openbare ruimtes en gebouwen voor de bevordering van onze geestelijke gezondheid? Hoe kan fietsstad Groningen voorop lopen als ‘walkable city’ en verleiden we mensen, jong en oud, om meer te gaan wandelen? Hoe ontwerp je plekken en ruimtes die ons gelukkiger en gezonder maken?

De Let’s Gro gym is drie dagen lang geopend, van donderdag tot en met zaterdag. Met elke dag een ‘klas’ om 12.00 en 17.00 uur en in de avond om 21.00 een lezing.

Installeer nu de Let’s Gro App!

Android, IOS en Windows 10 Mobile
Superhandig voor het overzicht en het maken van je eigen programma!