Terug naar programmaoverzicht

Brent Toderian

Keynote

Voeg toe aan mijn programma

Wanneer

Donderdag 2 november
21:00 - 21:50 uur

Locatie

Let's Gro Tent, Grote Markt

Toegang

Gratis toegang.

Aanmelden

Je hoeft je niet vooraf aan te melden.

Soort event

Lezing

Voertaal

Engels

Website en Sociale Media

www.toderianurbanworks.com

Brent Toderian | Keynote

Brent Toderian is director of TODERIAN UrbanWorks in Vancouver. He works as a global consultant worldwide. In Groningen, he tells you how to create an attractive, creative, lively and sustainable city.

There will be an interpreter for the deaf present during this lecture. 

Let op: dit programma is volledig Engelstalig.

Terug in Groningen: de Canadese stedenkenner en adviseur Brent Toderian. De voormalige ‘Chief Planner’ van Vancouver heeft meer dan twintig jaar wereldwijde ervaring in steden als planner en schrijver. Brent is tijdens Let’s Gro een van onze ‘urbanists in residence’ en geeft op verschillende momenten acte de presence. Toderian praat tijdens Let’s Gro over Groningen als creatieve, levendige en duurzame stad.

Brent Toderian is directeur van TODERIAN UrbanWORKS, een in Vancouver–gebaseerd bureau voor stadsplanning en stedenbouw. Wereldwijd werkt hij als stedelijk adviseur: van Kopenhagen tot Sydney en van Medellin tot New York. Van 2006-2012 was hij Chief Planner in Vancouver, een van de meest leefbare steden van de wereld en een voorbeeld voor vele andere. Hij is een zeer gewilde internationaal spreker, leraar en publicist (o.a. Huffington Post, The Atlantic , Planetizen) over geavanceerde stedenbouw.