Terug naar programmaoverzicht

StartupMeetup – Business model

met Jos van Essen

Voeg toe aan mijn programma

Wanneer

Donderdag 2 november
19:30 - 21:00 uur

Locatie

Boterdiep 63

Toegang

Gratis toegang.

Aanmelden

30 beschikbare plekken. Geef je op via: website.

Soort event

Workshop

Voertaal

Nederlands

Website en Sociale Media

www.swgro.nl

StartupMeetup – Business model | met Jos van Essen

Elk goed idee is nog geen startup. Een goed businessmodel is de basis van een goed lopend bedrijf. Hoe staat jouw startup er voor? Of denk je er over na om een startup te starten?

Tijdens deze workshop leer je met het Business Model Canvas te werken en breng je jouw bedrijfsaspecten op een snelle, overzichtelijke en visuele manier in kaart. Deelnemers zullen samen met Jos van Essen aan de slag gaan.

Jos is al jaren product and business developer bij zijn bedrijf Growindigital. Hier werkt hij met ambitieuze ondernemers aan een sterke digitale strategie.

StartupMeetups (30 okt – 3 nov)
De vier startup meetups zijn interessant voor een ieder die geinteresseerd is in ondernemerschap, al ondernemer is, of van plan is om een onderneming te starten en behandelen diverse thema’s. De kennis die tijdens de meetups wordt gedeeld is direct toepasbaar in het bedrijfsleven en bieden goede handvaten bij het starten van een bedrijf.
De maand november staat bol van de startup activiteiten. In de maand november kan je de opgedane kennis in praktijk brengen tijdens de 10e editie van Startup Weekend Groningen, Startup 24 of Venturelab North. Evenementen waarop gezamenlijk in afzienbare tijd startups de grond uit worden getrokken, waardevolle lessen worden geleerd en een netwerk wordt opgebouwd.

Let op: voor deze activiteit moet je je vooraf aanmelden via de website.